Det går framåt...

Hej, hej!

Har nu idag inte gjort så mycket, hjälpt pappa och sen så har jag börjat på headern. När jag började med headern så plockade jag först fram en massa bilder som jag skulle kunna tänkas ha i min header. Det tog sin lilla tid, men det går framåt!

En annan sak som går framåt är statistiken. Hade igår 65 stycken besökare! Jag blir jätte glad" Fortsätt så allihopa.

När jag ändå hade plockat fram massor av bilder så gjorde jag ett bild collage! Detta är mitt första, så jag blev nöjd. Detta blev resultatet:Några av bilderna känner du säkert igen?   

Nåja, nu så ska jag fortsättapå headern.

Kan förresten göra headers åt folk, de enda kraven är att jag ska få bilder som jag kan sätta in i headern och att jag får en länk i eran blogg. Det är bara att fråga så kan jag göra en!

2010-06-17 @ 14:01:58 Övrigt Permalink


Kommentera här!


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0