Mattimeo Del 1

Hej, igår kväll läste jag ut Mattimeo del 1 (Slagar Den Grymme). Här är min recension:

                                          

Bok: Mattimeo del 1 (Slagar den grymme) Andra boken i serien En legend från Redwall

Författare: Jacques, Brian

Handling: Slagar den grymme är ute efter hämd. Under kriget om Redwall skadades han svårt. Därför är han tvungen att bära en schackrutig mask för att dölja sitt svårt skadade ansikte. Nu är han ute efter hämd. Han står åter igen utanför Redwalls murar. Nu är han ledare för ett hänsyslöst band av slavhandlare. Han har tänkt ut en hämd som är lika grym som han själv - han ska röva bort Mattimeo, Mattias Krigarens son. Slagar tänker föra honom långt, långt bort. Han ska nämligen säljas som slav i kungadömet Malkariss, mardrömmarnas rike...

Betyg: Det är inte den bästa boken jag har läst. Men boken är spännade och fängslande så den får betyg 7/10 (allt över 5 betyder att den är bra!).

Det var min recension. Jag hoppas att ni vill läsa boken. Ett tips är att först läsa Cluny gisslaren, som är den första boken i serien.


2010-03-02 @ 18:12:08 Böcker, Filmer Permalink


Kommentera här!
Kommentar av: Ida

Okej, då vet jag när jag far till bibblan ;)

2010-03-02 @ 19:24:10
URL: http://polarnas.blogg.se/
Kommentar av: Jenny

Jaa, men tänk på att låna etten i sånna fall

2010-03-03 @ 16:25:15
URL: http://truejenny.blogg.se/


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0