Mot Göteborg!

Tjingeling!

Idag så har vi slutat tidigt, vi slutade 12! Det har varit en riktigt härlig, men kall dag idag. När jag ändå var hemma så passade jag på att ta lite bilder medan det var ljust. Det är så svårt att ta närbilder (vilket jag vill) om det är mörk och man måste ha blixt. Blixten slår ju tillbaka då.
Nåja, de bilderna tänker jag ändå inte lägga ut nu... här är dock en bild jag tog:


Findus nos... Testade mitt macrofilter lite ^^

Idag är det faktiskt en lite speciell dag. För jag ska åka till Göteborg. Vad ska jag göra där då? Jo, jag ska spela Flick-SM i schack! 
Har packat det mesta, men det är ännu lite som saknas, så jag ska nog gå och fixa det snart. Fast bussen går inte förrän klockan 18. Vi ska åka buss till Sundsvall och sen tåg till Göteborg. Jag kommer komma hem på måndag igen. Så nu får ni önska mig lycka till ^^

Mitt mål kommer att vara att vinna 3 partier/få 3 poäng.

Systemkameran får stanna hemma, men min pocketkamera ska med! Så ni kommer att få veta vad jag gjort och hur det gått senare.


Jag ska tänka och koncentrera mig mycket i helgen...


En till ganska passande bild får ni här:


En bild som jag tog när jag nyss fått kameran!P.s Har gjort ett tidinställt inlägg så att ni ska få något att läsa!
2011-01-20 @ 14:48:57 Min dag Permalink


Kommentera här!
Kommentar av: JonnaK

Lycka till!

Kram

2011-01-20 @ 19:00:20
URL: http://karlssonjonna.blogg.se/
Kommentar av: oscar

2011-01-20 @ 19:22:47


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0