Klaraste månen

Hej, hej!

Har tyvärr inte hunnit blogga. I fredags så var jag först med Nora och sen så såg jag på Tv med familjen. I lördags simtränade jag först, sen så åkte vi skoter hela dagen. Vi Skotrade även i söndags, fast då hade jag friidrott istället för simning. På lördagskvällen handlade vi (jag vet, jätte kul va?) och när vi kom hem så fotade jag den fina månen. Jag och mamma tog bilen ut till Skravelsjö och jag tog med mig mitt stativ och långzooms objektivet. Det blev riktigt bra bilder faktiskt! Och jag hade läst i tidningen att den klaraste månen på 20 år skulle lysa. Det skulle vara på lördag och söndag. Men i söndags var det ju målningt, så det var tur att jag fotade i lördags.

 
Denhär bilden är lite redigerad:Vad tycker du?? Gillar du dem?
Vilken gillar du bäst?

Själv så gillar jag de oredigerade bilderna ^^

Men nu måstejag gå, jag ska åka till schacken. Det är handicapblix.

Wish me good luck!


Råformat

Hejsan hoppsan!

Idag har det varit en helt vanlig dag, förutom att vi såg Bläckhjärta i skolan. Hur som helst, jag hinner inte blogga så mycket nu, ska snart åka till schackträningen.
För några veckor sedan så var jag ute och fotade med Tomas. Det är vår granne, han är fotograf. Han lärde mig något som heter Råformat. Det var lite att redigera och ett mycket bra resultat, se själv: 

1.
  

2.
3.


4.


5.


6.Lovet slut, pausen likaså!

Hejsan!

Nu när lovet är slut så tyckte jag att det skulle passa att börja blogga igen. Kommer göra några fler ändringar på bloggen som småningom. Jag hoppas att du kommer följa den! :D
Jag uppskattar kommentarer, säg gärna vad ni tycker!
Under den senaste tiden har det varit mycket pågång. Jaghar bland annat varit i Borgafjäll! Det var super skoj! Vi skotrade och åkte slalom. Det var mycket i skolan tiden då jag tog en paus. Sen så lugnade det ner sig. Under tiden då jag inte gjorde något så tog jag massor av kort.. 


...Här är några av de bilder jag tagit under pausen:

1.


2.


3.


4.


5.


6.


Säg gärna vilken bild du tyckte var finast!
Eller vad jag kan bättra! Vill ha tips! :D

Men nu måste jag gå!


RSS 2.0