Taggar


Trollunge


Studiedag idag då!
Har rätt tur som får vara ledig på en fredag faktiskt, varför inte förlänga helgen en dag? Ska snart ta bussen till stan, ska gå på fortet med Vilma, Elvira, Sandra, Nora och Amelia. Kul kul! Vi ska köra två lag och mot varandra, så det blir lite mer tävling!

Imorgon ska jag fara till Tova och fixa en present till Niklas, för på kvällen ska vi ju på inflyttnings/födelsedagsfest! (bilder kommer nog sen) Det blir rätt mycket, för på söndag ska jag åka slalom med familjen. Men jag gillar ett liv i fart! Slutar tidigt på måndag, tisdag och onsdag så då är jag väl med kompis. Är läxfri för en gångs skull! Då måste man ju passa på ^^

Blev delad tvåa i Snabb-DM i schack igår också, men eftersom att kvalitetspoängen avgjorde, blev jag trea... surt ändå. Aja måste gå nu så att jag inte missar bussen!


Övernattning

Tjo!

Var på en awesome övernattning med alla tjejor i 7:an på linneaskolan!
Vi började med att käka lite pizza, sen fixade vi naglarna (lösnaglar, och målade dem) och såg på film samtidigt. Hahha har redan lyckats tappa tre naglar, men fixar det imorgon igen...^^

Vi var riktigt flummiga, lekte kurragömma, åt gotti, pratade, skrattade osv, ni tjejer vet vad man gör på en tjejkväll!:D

Kring sisådär två på natten var våran humor BÄST!
Det lätt bästa skämtet knäckte Millan:

Det var en gång en gurka som gick över vägen, då kom det en bil och då blev det en vattenpöl!

De andra skämten ska vi inte nämna...
Ehm, allt för kurragömma....^^Awesome lapp alltså!
Låna hjärna
Spela hjärna
Häng tillbaka jättehjärna!P.s ska bättra mig på att blogga...

How can we fell asleep at night, when something's clearly wrong?

Har idag varit med massa fina vänner. Tova, Albin, Adam, Linus, Niklas och Emil. Hahaha, fett många! Det blev ingen simträning ikväll, så jag ska plugga nu istället. Tänkte dra ett låttips nu också, det var längesen! Denna låt lyssnar jag på oftaoftaofta!Är seriöst helt kär i Nickelbacks nya låt When we stand together!
Lyssna på texten också, så himla sann och tänkvärd!
(rubriken är från låten)
Klubbis

hejhej!

I fredags så tillbringade jag min dag med Tova på stan, vi hade allmänt trevligt, och så såg vi CHRIS MEDINA! Men vi lyckades missa när han spelade.... Lyckat, väldigt.


Chris Medina!

På lördagen var jag också med Tova, jag var med på hennes lillebrors kalas. Han hade en skitcool piniata! Det var dessutom Tintin tema, så vi såg på tintin film! Tintin är ju väldigt awesome. Jag även smaka lite marsipantårta, ett plus i kanten! 


Mobilbild

Underbara dagar, men lördagskvällen slog ju helt klart allt. Vi var på klubbis, hade superkul och var allmänt flumm. Det var trevligt sällskap och egentligen alldeles för lite tid, men jag skulle ju på simtävling dagen efter så jag kunde inte sova över som de andra. Hursomhelst; sjukt rolig kväll!


Hahha, ni är underbara! Normala också :D

På söndagen var det simtävling, jag persade i alla grenar (inte så konstigt, har inte tävlat på länge men)
100 rygg: 5:a på tiden 1.42.12 
50 fritt: 11:a på tiden 34.54
200 bröst: 5:a på tiden 3.35.47

RSS 2.0