Känns som lov nu!:D

Hejsan hallå!
 
Ledsen att jag inte bloggat något. Men det har varit så att jag har varit med kompisar (nu är nästan alla hemma igen, wihoo!) varit med syrran på kvällarna och så har mamma semester, så vi har badat mycket osv. Dessutom har vädret bättrat sig så har varit ute mycket.
 
 
 
Idag har jag gjort detta <--, med denna tjejen -->:
 
Var med Julia och fotade några fina modellbilder (nej, inte blommor som enligt bilden) på hennes gård och åkern. Orkar inte fixa dem nu, ska redigera dem osv imorgon, eller på fredag. Ska hinna med att blogga och göra lite roligare inlägg om ett tag, tills vidare får ni leva med att få se några bilder istället.
 
Här är några somriga bilder, som jag tog när julia var här förra gången!:
 
 
Vad tycker du?
Vilken gillar du bäst?^^
 

Friends in action

Halllå där
Det har inte hänt så jätte mycket idag, så därför tänkte jag lägga ut några gamla bilder som jag tog när jag var med Emil, Felix, Niklas och Linus i stan. Dem parkourade så och så fotade jag. Dagen var riktigt trevlig och trots regnet fick jag några bra bilder.
 
Gjort en bild med text på mwhihihih fett stolt ändå ;D
 
Ska äta, ska på bio och se ice age 4 med syster!
Skriver nog sen om filmen vad jag tyckte:D
 
 

CUPCAKES

 
Om ni kikar på bilderna ovan så ser ni vad jag har gjort idag. Om ni är väldigt osmarta (vilket jag inte hoppas) så har jag bakat cupcakes! Eller ja, inte bakat, men dekorerat ^^ Emma och hennes kompis bakade.
 
Cupcakesen tog typ hela dagen att göra, så har inte hunnit annat än att träna och de. Bilderna ovan är ju ganska dåliga, men ni får leva med det. Ni kan ju dö också om ni vill, men jag rekommenderar nog att blunda istället:)
 
Tänkte sätta in mig lite i gimp nu, blev ett kort inlägg!
 

Sistaah

gifs creator
 
Nej, idag har jag inte varit med min syster och jag har inte tagit kort. Lika bra att svara innan ni frågar.
 
Idag började jag dagen med detta:
 
Foto: Mamma Objektiv: 75-300mm
De andra bilderna har jag tagit, med 18-55mm objektivet^^
 
Sen tänkte vi åka och bada, men vädergudarna svek oss så vi drog till Vännes och var på marknaden. Sen åkte vi till klabböle och fika. Har inga bilder från idag eller så, men jag lovar, det hände!
 
Nu får ni lite gamla med fina bilder på mig och syster, så ska jag äta lite bryta o nånting till (tyvärr är jag inte någon begåvning på namn på kött osv...:/)
 
 

Min första GIF, yeaah!:D

make your own gif
 
Hejsan människor, hittade nyss (eller ja, egentligen för en timma sen..) en mycket fin hemsida där man kan göra giffar på. (en gif flera vad?) Hur som helst, så var jag bara tvungen att visa er den. ^Den är här ovanför, ifall du inte märkt det.
 
Idag var det väldigt fint väder, så idag har jag gjort detta:
 Minus Emma och Findus. Och så var vi på holken. hahh, bilden stämde ju nästan..
 
Nu ska jag snart iväg med pappa och antingen äta på kinarestaurangen, eller på charlies kiosk. Två ganska lika matställen, I know. Eventuellt så ska vi även vara duktiga och spela minigolf i värmen.
Hejdå människor!
 

Lekte proffs

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg nu!
 
Ska strax dra iveeg till stan/ersboda för att byta några grejsimojser och äta lunch med pappa. Tänkte gå in på myrorna också och hitta något gulligt att klippa sönder (huh?) Nämen tänkte vara lite kreativ på lovet och försöka sy något, ingen aning om det kommer funka, men ni kan väl få se resultatet ändå, även om det ser ut som att en katt käkat upp det!^^
 
Förresten, när jag använde gimp igår, stängdes datorn av, någon som vet varför?
 
 
Kamera: canon 600D (akfhjrkjhg mamma o pappa har ny kamera!!)
Objektiv: 75-300mm
 
 
Vad tycker du? Några tips?
Vilken gillar du bäst?:D
 

Kors i taket!

Hejsanhoppsan!
 
Har inte direkt varit jätteaktiv med bloggen dem har två månaderna som ni kanske märkt, heheheh.
 
Fick värsta chocken när jag loggade in på blogg.se, det är förändrat! 
Har under lovet inte gjort så mycket egentligen, flummat runt med kompisar, kört gokart, varit ute, solat, badat  och fotat massor. Har satt in mig lite grann i photoshop, ska försöka ladda ner gimp och lite så! Funderar på att gå någon fotokurs eller något sådant i sommar!
Har tagit så många bilder att jag har massor att skriva om, wihoo!
 
Sen så har jag också gjort något helt otroligt ovanligt, jag har ritat!Har tidigare bara försökt mig på att rita realistiskt och manga (vilket jag failade med), men nu testade jag att rita cartoon också!
 
Tycker duu?:D
 
 
Uppdatering: om gimp funkar bra, ska jag börja med ny design, eller ta hjälp av någon, nu har jag tid iaf!