MobilbilderSitter här och har lite allmänt tråkigt, är förkyld, trött och det snöar. Väldigt kul, absolut! Snö i maj, inte ok.

Kollade lite snabbt igenom mobilbilderna, hittade två riktigt fina bilder faktiskt. Tänker inte lägga upp en bild på snön, usch nej.

Börjar känna mig riktigt bitter; JAG VILL HA VÅÅÅR!!


Tänkte klämma in en gullig liten serie från snobben, hittade den bland mobilbilderna. Känner att många påstår att jag pratar för fort (jaaa, försöker tänka på deee) så att dem inte hör. Som Albin brukar citera:
"det låter som att ni ska säga 150 A-4 papper under er sista minut.."
Ingen överdift där, nejnej. Haha, puss. 


Pickniiick!♥Älskar ljuset i bilderna! Speciellt dem två sista!♥

Tväffade Tova i tisdags, det var så galet fint väder att vi åkte på picknick! Inte vidare långt, till sandtaget bara (ca 5min från mitt hus). hittade en mysig liten plätt med mycket sand och sol. Sen var det bara fantasin som fattades för att det skulle bli en mysig liten sandstand! AWESOMEEE!


Tror jag såg världens sorligaste film idag i skolan. Har aldrig gråtit så mycket i en film. Satt och stortjöt  i slutet... Filmen hette Älska mig, den finns på youtube!:D Tydligen var det en anti-mobbardag i skolan, så vi såg massa filmer om mobbing osv.
Tjejerna i våran klass tog över 7B idag också! MOHAHAHAHAHAH! Det var typ 1/3 av killarna borta idag, och imorgon! Killarna är i Barca via fotbollen, inte bara lite avissss.


RSS 2.0