Flowers

Hej allihopa!

Tänkte bara visa att jag lever ^^ Hihi, har inte tid att blogga just nu, så jag har gjorde ett tidinställt inlägg förut, så att det publiceras nu. Tog förut några bilder på blommor som pappa fick när han fyllde 50 år. För att ni ska ha något att göra så lägger jag in dem nu.

Du får gärna säga vilken du gillar bäst och vad jag bör förbättra! :D

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


Och Fortsätt att anmäla et till Veckans blogg!


2011-01-06 @ 11:21:00 Foton mm Permalink


Kommentera här!
Kommentar av: frida

Fin blogg & fina bilder! :D Vad använder du för kamera? (:

2011-01-08 @ 12:58:18
URL: http://cfrida.blogg.se/


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0