Friidrottstävling och läger!


Bild från tävlingen

Hajsan!

Har i helgen varit på en friidrotts tävling. Tycker personligen att det gick ganska bra! Blev 1:a i häck, 3:a i längd (bilden), 1:a i stafetten, 5:a i 60m, 7:a i 200m och 4:a i kula! 

Det var visseligen inte jättemånga som var med i tävlingen, men jag persade också! :D


Friidrottstjejorna ♥

Efter det var det träningsläger. Vi åt middag på Aphigas thairestaurang och sen vare mys.
Dagen efter var man ganska så mör i benen osv, men det blev ändå mer träning! Klarade i alla fall hela träningsdagen, men nu har jag träningsverk så det räcker!... Också är det ju simträning ikväll... vi får se hur det går! ^^

Nu ska jag nog skriva lite på en novell i skolan, sen blir det middag! Ha de


Denna underbara är min syster!

Hello everybody!

Ledsen för dålig uppdatering... Har haft ganska mycket, varit borta osv. sen de kvällar jag varit hemma har jag tagit det lugnt och varit ganska trött.

Hursomhelst så har detta hänt under veckan:
* Har varit med kompis! Om jag minns rätt så var det Amanda och Sandra...
* Gjort läxa.....
* Träffat Emmy och Moa som jag inte träffat på 4 år! Det var sjukt kul, vi gick på bio!
* Fika hos Lundin (gokartkompisar)
* Spelat lagmatch i schack, vi förlorade, men jag spelade ganska bra faktiskt. En miss och sen även förlust...

Ehm, har glömt vad jag gjort typ hälften av veckan... men det ordnar sig nog! xD Nånting har jag gjort i alla fall.

Nu en massa bilder som jag tagit på Emma.

Bilderna är tagna med stativ och blixt (ej inbyggd). Objektiv:25-80mm.Tips/Kritik/Tycke? :D


Borta bra, men hemma bäst!♥

JAAAAA! :D
Rubriken säger mycket... har alltså varit borta i helgen. Jag var i Boden på schacktävling! Det gick otroligt riktigt super bra!

JAG VANN! :D

FYRA VINSTER OCH EN REMI (OAVGJORT) RÄCKTE TILL EN VINST! BÄST I NORRLAND! OHHYESS!Kan dra en snabb líten genomgång om hur hela tävlingen var:

Lördag TIDIGT: Klev upp sådär vid fem och gjorde mig klar. Tåget var tre timmar försenat, och därför skulle vi åka buss till vännes. I vännes fick vi frukost i två timmar innan tåget kom. Jag och Tintin satt och spelade mycket spel under resan...
Lördag DAGEN: När vi väl kom fram så hade vi missat ett parti. Vi spelade rond 2 och 3 den dagen. Slutade dagen med 1½ poäng. Tintin och hans mamma och jag bodde i Mickes (en i schackklubben) lägenhet. Vi köpte pizza till middag och såg på Gladiatorerna.
Söndagen: Jag och Tintin klev upp vid sju för att hinna spela vårat parti. Det var länge jämt, men sen fick jag in en kombination och vann damen. lyckades även vinna de två andra restrerande partierna. Men jag personligen är mest nöjd med mitt och Tintins parti. Båda spelade bra då.
Som pris vann jag en schackbok. 


Tjänade dessutom mycket i ranking! Har gått över 1400 nu! (ranking är typ ett sätt att se hur bra/rutinerad spelaren är... typ)
Beskriver denna tävling som rolig, utvecklande och AWESOME! 


Och tack alla som har grattat mig! Det värmer.P.s Om ni vill läsa mer kan ni gå in på antingen http://rockaden.nu eller på http://lagsidan.se/rockaden

Chess

Slutade tidigt idag! Vi hade hål sista timmen och fick därför sluta - till allas stora glädje - halv två. Var med Albin då. Vi hade riktigt trevligt - pratade och skrattade, spelade spel och lite sånt. Skoldagen har väl varit ganska vanlig, inga roligare ämnen än vanligt. Men vi har fått en ny lärare nu i engelskan. Han verkar vara rätt hyfsad, men tvivlar på att han är bättre än våran förra - han var super!

Justeja, sen så fick jag en typ sockerkick mitt på dagen... Hade inte ätit socker däremot? Blev jättepigg efter lunchen och hade jätte mycket energi hela lunchrasten! Det var kul xD

Objektiv: Canon EF 28-80mm
Bilderna är tagna strax efter jul då jag var med Julia! De flesta är tagna med blixt (lös)


Det blev lite juliga bilder denna gång... Men det är ju inte tjugondaknut än!

Ska äta nu innan schackträningen. Det blir den enda innan jag ska till schacktävling i Boden. Det är hela helgen, så jag har nog inte tid att blogga... (inte säker, kan ju kanske blogga på söndagkväll eller när jag sitter på tåget till Boden, men det beror på hur trött jag är)
Har laddat in alla 300 bilder som jag tagit under jullovet nu... har lagt upp några av dem nu, sen lägger jag väl upp de bästa i olika inlägg osvosv.FUNDERAR PÅ ATT HA EN LITEN TÄVLING NÄR JAG SKA TILL BODEN PÅ LÖRDAG... IDÉER/FÖRSLAG PÅ NÅN TÄVLING? :D


Snabbt inlägg

Ska på träning nu, så det blir ett snabbt inlägg.

Igår var det ju första skoldagen. Det var ganska lugnt hela dagen. Nytt schema men samma sluttider. Träffade massa saknade klasskompisar, och det var ju kul. Var med Nora, Amanda och Bella igår innan simträningen. Jättekul att träffa alla igen!
Måste gå nu, kan blogga mer imorgon eller på fredag... NU FRIIDROTT! ^^

Några bilder som jag tagit under förra året:

Längesen sen sist...

Förlåt!

Har varit jätte dårlig på att blogga. Sämst faktiskt... Vet inte varför det blev så. Har sagt till mig själv fleraflera gånger att jag ska blogga, men det har aldrig blivit av. Men nu ska jag försöka igen. Har ju börjat 7:an nu och det har varit lite mycket i början, sen glömdes bloggen helt bort?!

Det har ju hunnit hända ganska mycket under hela denhär pausen. Har fått nya vänner och en ny klass exempelvis, och sen så har jag fått en ny telezoom (70-300mm) eftersom att min gamla inte var riktigt fungerande. Har även fått mellanringar (ungefär som ett macrofilter) som är super bra! Här har ni några av alla de bilder jag tagit:

Har 300 bilder till på kameran... lägger upp några av dem sen! ^^

Än en gång: Förlåt mig!
Om jag kommer igång med bloggningen igen så fixar jag nog en ny design också.