A rainy day

Hejsan!

Ledsen att jag inte bloggat på jättelänge. Men nu är det lov, så då kan jag blogga!

Idag har jag mest varit hemma och tagit det lugnt. vi tog fram våran gamla hängmatta. Det var riktigt skönt att ligga och slappa i den idag! Dock så har det inte varit så soligt idag... Men vi grillade idag, så det känns abslout som SOMMAR! Vad är sommar för dig??
Igår var jag med Julia det regnade ute, så vi tog lite kort. Jag hade inte med mig stativet, eller mitt macrofilter, men bilderna blev bra ändå. Jag fotade med objektivet EFS 18-55. Det är det objektiv som följde med kameran. Passar bra som objektiv att ta med sig.
Här är några av bilderna:

1.
2.3.4.


5.


Vilken gillar du bäst?? Kommentera gärna om bilderna!


2011-07-02 @ 19:17:35 Foton mm Permalink


Kommentera här!
Kommentar av: JonnaK

Bra bilder!

Första bilden tycker jag var bäst :D

Ha en bra sommar

2011-07-03 @ 13:15:30
URL: http://karlssonjonna.blogg.se/
Kommentar av: simone

Verkligen vackert!

2011-07-04 @ 10:16:16
URL: http://simoneh.se
Kommentar av: Jacqueline

Fina bilder, vad har du använt för objektiv? :)

2011-11-24 @ 17:21:38
URL: http://jacquelinesporrong.blogg.se/


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0