Råformat

Hejsan hoppsan!

Idag har det varit en helt vanlig dag, förutom att vi såg Bläckhjärta i skolan. Hur som helst, jag hinner inte blogga så mycket nu, ska snart åka till schackträningen.
För några veckor sedan så var jag ute och fotade med Tomas. Det är vår granne, han är fotograf. Han lärde mig något som heter Råformat. Det var lite att redigera och ett mycket bra resultat, se själv: 

1.
  

2.
3.


4.


5.


6.


2011-03-17 @ 17:33:30 Foton mm Permalink


Kommentera här!
Kommentar av: JonnaK

Snygga bilder :D

Jag vill oxå ta sådana bilder! Och vara en bra fotograf...!Krfam

2011-03-19 @ 16:25:33
URL: http://karlssonjonna.blogg.se/
Kommentar av: lovisa

allt bra ?:)

2011-03-24 @ 12:32:21
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0