Klubbis

hejhej!

I fredags så tillbringade jag min dag med Tova på stan, vi hade allmänt trevligt, och så såg vi CHRIS MEDINA! Men vi lyckades missa när han spelade.... Lyckat, väldigt.


Chris Medina!

På lördagen var jag också med Tova, jag var med på hennes lillebrors kalas. Han hade en skitcool piniata! Det var dessutom Tintin tema, så vi såg på tintin film! Tintin är ju väldigt awesome. Jag även smaka lite marsipantårta, ett plus i kanten! 


Mobilbild

Underbara dagar, men lördagskvällen slog ju helt klart allt. Vi var på klubbis, hade superkul och var allmänt flumm. Det var trevligt sällskap och egentligen alldeles för lite tid, men jag skulle ju på simtävling dagen efter så jag kunde inte sova över som de andra. Hursomhelst; sjukt rolig kväll!


Hahha, ni är underbara! Normala också :D

På söndagen var det simtävling, jag persade i alla grenar (inte så konstigt, har inte tävlat på länge men)
100 rygg: 5:a på tiden 1.42.12 
50 fritt: 11:a på tiden 34.54
200 bröst: 5:a på tiden 3.35.47
2012-02-06 @ 19:29:26 Min dag Permalink


Kommentera här!
Kommentar av: TOVA

haha var så himla lyckat det där me chis medina asså! xD<3

helt underbara dagar håller jag me om! <3

2012-02-16 @ 16:56:38
URL: http://tovabackman.blogg.se/


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0