Lovet slut, pausen likaså!

Hejsan!

Nu när lovet är slut så tyckte jag att det skulle passa att börja blogga igen. Kommer göra några fler ändringar på bloggen som småningom. Jag hoppas att du kommer följa den! :D
Jag uppskattar kommentarer, säg gärna vad ni tycker!
Under den senaste tiden har det varit mycket pågång. Jaghar bland annat varit i Borgafjäll! Det var super skoj! Vi skotrade och åkte slalom. Det var mycket i skolan tiden då jag tog en paus. Sen så lugnade det ner sig. Under tiden då jag inte gjorde något så tog jag massor av kort.. 


...Här är några av de bilder jag tagit under pausen:

1.


2.


3.


4.


5.


6.


Säg gärna vilken bild du tyckte var finast!
Eller vad jag kan bättra! Vill ha tips! :D

Men nu måste jag gå!

2011-03-16 @ 17:58:02 Foton mm Permalink


Kommentera här!
Kommentar av: cindy

tjena där ! kom o kik gärna förbi min nya blogg http://ctb2.myshowroom.se ist för den gamla bloggen cindybui :D

har der ;)

2011-03-19 @ 23:19:21
URL: http://hht://ctb2.myshowroom.se


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0