Glad Påsk! ♥Tja, en bild säger mer än 1000 ord, och detta är 13, så det blir väl ca 13 000 ord?
Eller så kan man beskriva bilderna med ett ord: Påsklov ♥

Dagen har varit ungefär som man brukar kalla en familjedag. Började dagen med att leta efter påskägg, fick örhängen detta år :) Sen så städade jag och Emma ur våra garderober, haha man hittade kläder man glömt bort och väääldigt små också. Sen så målade vi ägg förstås, tradition. Ni ser ovanför hur äggen blev! Sen hade vi äggknäckar tävling (man försöker knäcka den andres ägg med sitt eget...), ska snart iväg och äta, sen ska vi göra iordning gokartarna för våren. osvosv, blir för tråkigt inlägg om jag skriver mer ♥

Vad har ni gjort på denna påskdag då?

2012-04-07 @ 17:09:21 Speciella händelser Permalink


Kommentera här!
Kommentar av: N

jätte sent svar: tack så hjärtligt!

2012-04-07 @ 23:07:02
URL: http://nataliaaas.blogg.se/
Kommentar av: Sofiie

Sv; Åh ja, men visst är dom fina.

2012-04-08 @ 21:52:37
URL: http://filosofiie.blogg.se/


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0