JAG VILL HAA VÅÅÅR!NÅGON SOM HÅLLER MED?

Är gryyymt less på all denna snö, jag vill kunna köpa nya sommarkläder, köra gokart, sola osvosv!

Enligt tidningen så ska det vara en vecka utan temperatur under 0, men nejnej det verkar inte gå...


Aja, idag har jag tagit det rätt lungt, bakat bullar, fixat med gokartarna och så har jag och Tova bestämt att vi ska vara med i Blodomloppet!

Haft en ganska awesome helg ändå, var med Julia på fredagen, vi bakade några mycket gulliga cupcakes: Julia dekorerade gaalet fiiint! Sen såg vi en försämrad verson av high school musical 2, samma film, men i pauserna så skulle man lära sig danserna och dem var alldeles för entusiastiska typ, eller hur man ska förklara det. Töntigt. You get it?


Erkänn söta? (MOBILBILD)

Sen igår hade vi en mysig liten filmkväll med Niklas, Adam, Anton och Tova. Tog inga bilder, men kul var det!2012-04-22 @ 15:59:28 Min dag Permalink


Kommentera här!
Kommentar av: Elina Goes Crazy

Inte säker, eftersom att jag fick de i födelsedagspresent, men cyberphoto tror jag:DD

2012-04-22 @ 19:50:12
URL: http://elinagoescrazy.blogg.se/
Kommentar av: JonnaK

Du har rätt, jag har inget emot lite sol och vår just nu...

2012-04-22 @ 20:05:33
URL: http://karlssojonna.blogg.se/
Kommentar av: julia

wihoo(?) Hig school musical 2. Ja.. Dom var otroligt överdrivna<3

2012-04-23 @ 17:19:00
URL: http://merveilleux.blogg.se/


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0