You have to fight for it

Hej alla glada! (och ledsna mee)

Tror jag nämde förut att jag och Emma tagit massa bilder under lovet? I alla fall tänkte jag lägga upp några av dem nu. Vi gick till grannen och lånade softairgun av grannen (tackfördem) och sen lånade vi en annan grannes garage för att dem har större :) thihi vet att vi lånade massa saker, men jag gillar bilderna som blev! Har pluggat till prov i flera dagar nu. Inte kul att plugga på lovet... lovet är ju slut nu, men jag har pluggat innan också!

Förresten fick vi veta i skolan att på torsdag ska musikgruppen uppträda sina låtar dem tränat in. Inte kul egentligen! Jag är med där och jag sjunger och vi kan inte låten riktigt helt.. aja hoppas vi får ett sista genrep
innan, då ska det nog gå bra! 

Nåja, här är bilderna! :D2012-04-16 @ 18:34:37 Foton mm Permalink


Kommentera här!
Kommentar av: JonnaK

Fint :)

2012-04-16 @ 20:05:59
URL: http://karlssonjonna.blogg.se/
Kommentar av: Anna

Tack! tycker om din blogg med! Den är super fin!

Coola bilder!!!! :D ^^

2012-04-17 @ 15:48:41
URL: http://amwbackman.blogg.se/
Kommentar av: TOVA

Älskar bilderna! Så grymt tuffa :D<3

2012-04-17 @ 19:41:56
URL: http://tovabackman.blogg.se/
Kommentar av: vilma

fina bilde (:

2012-04-20 @ 21:33:31


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0