Kors i taket!

Hejsanhoppsan!
 
Har inte direkt varit jätteaktiv med bloggen dem har två månaderna som ni kanske märkt, heheheh.
 
Fick värsta chocken när jag loggade in på blogg.se, det är förändrat! 
Har under lovet inte gjort så mycket egentligen, flummat runt med kompisar, kört gokart, varit ute, solat, badat  och fotat massor. Har satt in mig lite grann i photoshop, ska försöka ladda ner gimp och lite så! Funderar på att gå någon fotokurs eller något sådant i sommar!
Har tagit så många bilder att jag har massor att skriva om, wihoo!
 
Sen så har jag också gjort något helt otroligt ovanligt, jag har ritat!Har tidigare bara försökt mig på att rita realistiskt och manga (vilket jag failade med), men nu testade jag att rita cartoon också!
 
Tycker duu?:D
 
 
Uppdatering: om gimp funkar bra, ska jag börja med ny design, eller ta hjälp av någon, nu har jag tid iaf!
2012-07-04 @ 13:15:18 Min dag Permalink


Kommentera här!


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0