Min första GIF, yeaah!:D

make your own gif
 
Hejsan människor, hittade nyss (eller ja, egentligen för en timma sen..) en mycket fin hemsida där man kan göra giffar på. (en gif flera vad?) Hur som helst, så var jag bara tvungen att visa er den. ^Den är här ovanför, ifall du inte märkt det.
 
Idag var det väldigt fint väder, så idag har jag gjort detta:
 Minus Emma och Findus. Och så var vi på holken. hahh, bilden stämde ju nästan..
 
Nu ska jag snart iväg med pappa och antingen äta på kinarestaurangen, eller på charlies kiosk. Två ganska lika matställen, I know. Eventuellt så ska vi även vara duktiga och spela minigolf i värmen.
Hejdå människor!
 
2012-07-06 @ 18:24:09 Min dag Permalink


Kommentera här!
Kommentar av: elin

sv: haha eller hur ;)

2012-07-06 @ 19:46:19
URL: http://dduckface.blogg.se
Kommentar av: MOAA

sv:tack så mycket :)

ha en bra kväll!

2012-07-06 @ 22:13:04
URL: http://www.aamelasmoa.blogg.se


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0