MobilbilderSitter här och har lite allmänt tråkigt, är förkyld, trött och det snöar. Väldigt kul, absolut! Snö i maj, inte ok.

Kollade lite snabbt igenom mobilbilderna, hittade två riktigt fina bilder faktiskt. Tänker inte lägga upp en bild på snön, usch nej.

Börjar känna mig riktigt bitter; JAG VILL HA VÅÅÅR!!


Tänkte klämma in en gullig liten serie från snobben, hittade den bland mobilbilderna. Känner att många påstår att jag pratar för fort (jaaa, försöker tänka på deee) så att dem inte hör. Som Albin brukar citera:
"det låter som att ni ska säga 150 A-4 papper under er sista minut.."
Ingen överdift där, nejnej. Haha, puss. 

2012-05-05 @ 12:56:16 Min dag Permalink


Kommentera här!


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0