Pickniiick!♥Älskar ljuset i bilderna! Speciellt dem två sista!♥

Tväffade Tova i tisdags, det var så galet fint väder att vi åkte på picknick! Inte vidare långt, till sandtaget bara (ca 5min från mitt hus). hittade en mysig liten plätt med mycket sand och sol. Sen var det bara fantasin som fattades för att det skulle bli en mysig liten sandstand! AWESOMEEE!


Tror jag såg världens sorligaste film idag i skolan. Har aldrig gråtit så mycket i en film. Satt och stortjöt  i slutet... Filmen hette Älska mig, den finns på youtube!:D Tydligen var det en anti-mobbardag i skolan, så vi såg massa filmer om mobbing osv.
Tjejerna i våran klass tog över 7B idag också! MOHAHAHAHAHAH! Det var typ 1/3 av killarna borta idag, och imorgon! Killarna är i Barca via fotbollen, inte bara lite avissss.

2012-05-03 @ 16:42:45 Foton mm Permalink


Kommentera här!
Kommentar av: JonnaK

Skön dag!!!

2012-05-03 @ 18:28:16
URL: http://karlssonjonna.blogg.se/
Kommentar av: Nicke

sv: Haha ja underbar ju :D<3 lite suddig bara...

2012-05-04 @ 09:40:47
URL: http://umepojkarna.blogg.se/


Läs detta innan du kommenterar!

Header Jag gör mina headrars/desginer själv! Men självklart så kan jag göra en åt dig, det är bara att säga till! Kommentera i ett inlägg eller skicka ett mail till jennyka@bredband.net!

Reklam Tävlingar är kul om reglerna inte är allt för svåra. Visst kan jag ställa en fråga i din frågestund eller rösta på dig, men det är inte garanterat. Sen så gillar jag ju mycket mer om ni kommenterar mitt inlägg.

Bloglovin Jag gör inga bloglovin byten, jag lägger själv till dig om jag vill. Men du får självklart förja min blogg ändå, och det gör du genom att klicka här:

bloglovin

Frågor Om du frågar någor och är anonoym/inte har någon blogg så finner du svaret í samma inlägg som du kommenterade! Har du några frågor och garanterat vill ha svar på dom? Fråga då på min frågesida, som du kommer till genom att klicka HÄR. Men glöm inte att lämna epost adressen då, annars får du inte veta om jag har svarat!

Nu är du välkommen att kommentera!

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ingen annan än jag som ser)

Bloggens namn: (om du har en)

Vad vill du kommentera?

Trackback
RSS 2.0